2010. szeptember 13., hétfő

Már megint a börze!

Olvasgatom az AM fórumát, és ismét forrnak az indulatok. A téma természetesen a börze, ami tegnap (vasárnap) volt. Érdekes megfigyelést tettem: ha nincs börze, akkor szinte megáll a fórumon az élet, de ha van, akkor aztán megélénkülnek a beírások. Általában az elégedetlenek kezdik. A fene vigye el, hogy megint lemaradtak a jó vételekről! Hejj, de bosszantó!

Azért ez nagyon érdekes dolog! Miért csak olyankor lesz hozzászólásdömping, amikor valamit fikázni kell! Már ezt sem értem igazán, azt meg végképp nem, hogy egy-egy ilyen börze miért csak és kizárólag arról szól, hogy oda kell özönleni a kedves Pályatársaknak és vásárolni, vásárolni kell.
Miért nem akarja már a hazai akvaristatársadalom észre venni, hogy a börze csak egy ürügy. Ürügy ahhoz, hogy az ország minden részéről az elcsatolt területeket is ideértve, mi magyar akvaristák össze tudjunk jönni, beszélgetni tudjunk, és tanulni egymástól. Kedélyesen barátságban, úgy, ahogy az akvarisztika sem az "ócsó" beszerzésekről szól, hanem a barátságról, a természetről, a tanulásról, a kirándulásról, a szépségről.
Miért azért kell hasonló rendezvényekre menni, hogy egymást letiporva vásároljunk?!
Aki pedig korábban összepakolt, hát, összepakolt. Addig volt kedve az egészhez.
Ne gyötörjétek egymást ezen állandóan! Ne a vásárlásért legyetek csak képesek megmozdulni. Próbáljatok meg végre hobbitársak lenni, és úgy is viselkedni!
Ez egy hobbi az Isten szerelmére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ámulok!

 Nézem a jövő heti TerraPláza szórólapját. Ámulok. Túl azon, hogy egy nyamvadt díszhal nem látható rajta, még azzal sem tisztelték meg a haz...