2011. február 15., kedd

Csak egy börze! A kritikusok kiabálnak!

Háát vannak akiknek semmi sem jó!? Ha tömeg van (ez egy örök visszatérő hisztizés a borsószem királykisasszonyok részéről) és sikeres a rendezvény, az a baj, ha kevesen lennének, akkor meg nem érné meg csinálni. Erről már pár gondolatot korábban is írtam. Ez megint csak egy börze volt, egy egynapos börze. Ez azt jelenti, hogy akik el akartak menni, és esetleg vásárolni is akartak, azoknak egy nap állt a rendelkezésükre. Nem kettő, három, vagy négy, hanem egy! Tehát mindenkinek akkor kellett mennie. Tehát tömeg volt. Erre mindenki számíthatott. Aki nem, az meg a Holdon él.
Lehet jobbat csinálni, bárkinek. Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy egy, csakis, akvarisztikai börze is ilyen sikeres lenne, vagy legalábbis ennyi látogatója lenne. Ez így volt jó, mert a hobbiágak akarva, akaratlanul is népszerűsítették egymást. Egyébiránt az akvarisztikai részre nyugodtan ki lehetett volna írni, hogy az AME (Akvaristák Magyarországi Egyesülete) rendezvény, mert az árusok jó része, és valamennyi előadó AME tag, és a szervezés is eme egylet keretein belül történt, ami az akvarisztikai részt illeti. Na ez bizonyítja, hogy az AME is tudna ilyent rendezni, és nem függene ez másoktól, de most ez így jobb volt, mert a sokféleség nagy vonzerő volt a látogatóknak.
Én sajnálatos módon, személyes okok miatt kénytelen voltam távol maradni, de kaptam hiteles beszámolókat az eseményről. Ha jól tudom a következő talán októberben lesz, de addig szívesen látnánk egy hasonlóan szervezett monumentális akvarisztikai börzét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Srácok a hátsó sorokban

Megmondom őszintén — bár a legtöbben tudjátok — nem kedvelem a TerraPlázát. Azonban Horribile dictu: ki kellett mennem a mostanira. Ahogy az...