2009. december 25., péntek

Pletykálok.....!

Állítólag, ha az égiek is megengedik, akkor elég érdekes lesz a 2010-es Akvarista Napok. Jól értesült források arról tájékoztatták aquadot, hogy a jövő évi akvarista találkozóra illusztris vendégek érkeznek. A dolog furcsasága, hogy tulajdonképpen még azt sem tudom, hogy mikor lesz ez az esemény, de azt már igen, hogy kik fognak ellátogatni hozzánk és talán előadást is tartanak. Sajnos ezeknek az előadásoknak a címét nem tudom, de most, a nagy nyilvánosság előtt megpróbálom kitalálni. Persze, ha tévednék az előadások témáját illetően, akkor elnézést, és semmiféle felelősséget nem vállalok ezért, ez csak egy játék, de az előadók valódiak lesznek. Persze bármi, és bárminek az ellenkezője történhet, de az információ valóban hitelt érdemlő helyről származik, tehát tessenek komolyan venni. Talán tényleg mozdul a víz és valami olyan fog történni a hazai akvarisztikában, ami - ha ügyesen lesz szervezve - megmozgathatja sok európai ország akvaristáit, beindulhat az akvarista turizmus felénk, és sokat profitálhatunk ebből az eseményből.
Akkor nézzük, milyen című előadások jöhetnek esetleg szóba.
Mit szólnátok ehhez?

Chris Lakhaup: Édesvízi rákok az akváriumban

vagy:

Heiko Bleher: Kalandjaim Brazíliában

esetleg:

Takashi Amano: Miért pont a vízikertészet?!


Nos! Ezekkel a pletykákkal kívánok minden kedves olvasómnak boldog karácsonyt és sikeres, H1N1, és minden más nyavalya nélküli boldog új évet!

Jövőre jövök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ámulok!

 Nézem a jövő heti TerraPláza szórólapját. Ámulok. Túl azon, hogy egy nyamvadt díszhal nem látható rajta, még azzal sem tisztelték meg a haz...