2010. augusztus 1., vasárnap

Augusztus 1.

Augusztus elseje van.
Kutatok az emlékezetemben, hogy ez lehet-e valamiféle fontos dátum, de semmi eget verőt, vagy megemlékezni valót nem lelek! Persze, biztosan van olyan ember - akár - akvarista társam is, akinek születés-, névnapja, esetleg házassági évfordulója van.
Miért is érdekes számunkra azonban ez a nap? Igen! Biztosan már sokak pedzegetik, hogy a Díjjal van kapcsolatban. Még e hónap végéig lehet az ajánlásokat elküldeni a korábban megadott e-mail címre!
Már érkeztek ajánlások: tényszerűek, kimerítőek, komolyak, és kedvesek, humorosak is. Valamennyit rögzítettük, nyilvántartásba vettük.
Azonban - megmondom őszintén - sokkal nagyobb aktivitásra számítottam a kedves pályatársak felől! Úgy hittem, hogy ilyenkorra már a javaslatok száma meg fogja haladni a 80-100-at. De nem!
Kérek mindenkit, hogy aktivizálja magát és ezzel bizonyítsa be, hogy nem igazak azok a sztereotípiák, miszerint a magyar akvaristatársadalom, egy semmire sem való bagázs.
Nem csak akkor kell marha lelkesnek lenni, ha a börzén olcsón lehet ezt-azt venni. Ilyenkor is!
Most csak ennyit akartam közölni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Srácok a hátsó sorokban

Megmondom őszintén — bár a legtöbben tudjátok — nem kedvelem a TerraPlázát. Azonban Horribile dictu: ki kellett mennem a mostanira. Ahogy az...