2009. február 12., csütörtök

Lázadááás!??

Csak kívülállóként tudom nézegetni az AM honlapját, mert, mint már korábban leírtam, engem rövid úton kitoltottak, mert volt némi véleményem, és ez nem merítette ki az ülepnyalás kritériumát.
Ma olvasom valami emberi mulasztás folytán, azonnal ki nem cenzúrázott hozzászólásokat!

"Ti mmegkaptátok már az újságot?

Trewa ismét törölték a hozzászólásunkat. Éljen a cenzúra. Pedig csak a megjelenést kommentáltuk. Pontosan azt, hogy miért kapják meg később az előfizetők a AM-t mint aki nem fizeti elő?"

"Szia!Nem csak ezt törölték,hanem a sügéres könyvről írtat is.Én már csak röhögök azon,hogy itt is fáj az igazság.Remélem el tudod olvasni mielőtt ezt is törlik. :):):)"

"Olvastam :) Gyorsabb voltam mint a cenzúra. Azt már tudom, hogy Pasa jó fej Ő nem cenzúráz. A fő cenzuró trek pajtás. Lehet ezek után már a tagok közzül is törölve leszek. De akkor majd belépek oda ahol nem cenzúráznak és a kritikát is elfogadják nem csak a dicshimnuszokat.

Azt értem miért könnyebb cenzrázni valamit mint az előfizetőknek kedvezni. De ez hosszú távon nem működik. Mondják meg, hogy amikor megjelenik az újságosoknál a AM akkor teszik nekünk is postára. Így elfogadnám. De ezt nem merik kijelenteni. Amikor előfizettem akkor nálunk nem lehetett kapni a Am-t de már lehet így valószínűleg ha lejár ez előfizetésem én nem hosszabbítom meg. Inkább megveszem az újságosnál. Akkor legalább 8-10 nappal hamarabb el tudom majd olvasni.
"

Szóval úgy látom lázadás készül. Mások is unják a cenzor túlkapásait. Valamint azt hogy előfizetőként miféle bánásmódban van részük.

Egyébként jelzem, hogy ma megkaptam a lapot. Már irodalmi alkotás is, mintha lenne benne. Tiszta "Nyugat".

3 megjegyzés:

 1. Hali

  10 perce még regisztrálva voltam. Kaptam Trektől egy levelet, hogy csak oda illő dolgokat írjak. Válaszoltam neki mi abban a nem oda illő ha megjegyzem, hogy később kapom meg előfizetőként az újságot mint aki az újságoktól veszik. Na erre már nem válaszolt csak letiltott. A kis cenzúrázónak ennyi legyen az öröme egész életében. De fel fogom hívni Pasát ez ügyben.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, hogy kimentetted a hozzászólásaim. Így megmarad az utókornak a cenzura miért törölt az AM regisztrált tagjai közzül. Csak ha előfizető vagyok akkor annyi járna, hogy a netes oldalon is regisztrálva lehessek.

  VálaszTörlés
 3. pff ez szánalmas. Ezért jobb Nigro blogja meg a többieké a tiédbe is érdekes dolgok vannak :)
  Keymakert is kitiltották, egy hónap múlva már senki nem fog akkor tag lenni az AM-en??? :D Én max 2szer voltam fenn mert csupa hülyeséget írnak hsz-nek azt meg nem törlik ki csak azt ami "személyeskedés" Én Keyt nem úgy ismerem aki semmit nem ért az akvarisztikához és személyeskedik.

  VálaszTörlés

Srácok a hátsó sorokban

Megmondom őszintén — bár a legtöbben tudjátok — nem kedvelem a TerraPlázát. Azonban Horribile dictu: ki kellett mennem a mostanira. Ahogy az...