2009. január 24., szombat

Az első normális hozzászólás

Előző bejegyzésemben utaltam egy honlapra, ahol azon röhögnek, hogy a vevők milyenek. Meg kell jegyeznem, hogy talán ezen honlapon cikkhez soha ennyien nem szóltak hozzá, és nagyrabecsülésükről biztosították a szerkesztőket, hogy ez milyen jó cikk, és legyen folytatása. Kár, hogy csak ez az alpári cikk késztetett egyeseket hozzászólásra. Pedig azért azon a lapon vannak igen jó cikkek, amiből mindenkinek tanulni lehetne.
De a magyar akvarista márcsak ilyen, tapasztalhatjuk nagyon sokszor.
De ma egy értelmes és korrekt hozzászólás került be a többi közé, 34-es sorszámmal. Érdemes elolvasni, amíg ki nem törlik. Valami hasonlót írtam volna én is, ha nem lennék kitilva annak a hobbinak ezen weblapjáról, amiről Dr. Szabados Antal így írt:
"Mindez így összefoglalva, talán már nem is "csak hobby", hanem sokkal több annál: sokrétű, sokoldalú, számos természettudományágat érintő, szép harmóniába foglaló tevékenység; interdiscipliáris stúdium. És még valami; szépséget,értékes ismereteket, tudást adó kultúrmozgalom is: legbékésebb, legbarátibb és legszebb kultúrmozgalmaink egyike."
Na kérem, hát ez van!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Aquad!

    A fenti postoddal mélyen egyetértek, úgy látszik kezd teljes mértékben elfajulni ez a hobby a """nagyok""" körében. Kár, hogy ide jutottunk...

    VálaszTörlés

Ámulok!

 Nézem a jövő heti TerraPláza szórólapját. Ámulok. Túl azon, hogy egy nyamvadt díszhal nem látható rajta, még azzal sem tisztelték meg a haz...